dr. Monika Kalin Golob (dekanja FDV) 1.Del

Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani je najvecja interdisciplinarna družboslovna fakulteta v Sloveniji in tudi med vecjimi v Evropi. Letos fakulteta praznuje poseben jubilej, okroglih 60 let! Z nami v studiu pa je že prof. dr. Monika Kalin Golob, dekanja FDV, ki nam bo vec povedala o fakulteti, njenem razvoju in pomenu družboslovja.

Aktualno

Popularno

Ljubljana TV popoldan - MOJE FINANCE (Silva Pavlič, Miha Rot) - 4. oddaja

Leave review
$SyCvcMh0T1s€
Preberi več

Sabina Piber (Iskanje pogrešanih živali) - 1.Del

Leave review
$RAjRTFTyqGE€Močno upamo, da vam nikdar ni bilo in vam tudi ne bo treba iskati svojega izgubljenega živalskega prijatelja, a ker se nezgode vseeno dogajajo, smo v goste povabili našo naslednjo gostjo, s katero bomo spregovorili o tem kaj storiti, če se naša domača žival izgubi, kako jo iskati, kdaj odreagirati, ko ugotovimo, da pogrešana, itd. Z nami je Sabina Piber, strokovnjakinja za pettrailing, oziroma iskanje (pogrešanih) živali.
Preberi več

Ljubljana TV (Fabčič, Merljak Zdovc, Dragar, Bečan, Pleško, Čirović)

Leave review
$M4341LNnHWM€
Preberi več

Oddaje

Družbena omrežja

Jutranja oddaja

Trenutno v živo: Ogled tukaj.

Prijava na e-novice

∼ Ostanimo povezani ∼

"Preko novic vas redno obveščamo o novostih in nasvetih in o prihajajočih dogodkih."

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi