∼ O nas∼

Ljubljana TV

Ljubljana TV je najbolj uporabniško prijazna, življenjska, avtentična, in realna televizija. Je televizija, ki je najbliže svojim gledalcem in jim s svojim delovanjem pomaga dvigovati kakovost njihovega življenja v Ljubljani oz. velikemu številu prebivalcev telefonske omrežne skupine 01 ter vsem, ki službujejo v Ljubljani. Je televizija brez »fake news« in z odprtimi vrati. Je televizija, ki daje možnost glasu vsakomur, ne glede na letnico rojstva, spol, mestno četrt...

 

Gledalcem prinaša koristne informacije o dnevnem življenju v Ljubljani in njeni okolici, izobražuje, usmerja, vodi – da se lahko najbolj kompetentno odločajo kaj bodo počeli, kdaj, kako, s kom. Tudi zato je najbolj priljubljena.

 

Ljubljana TV s svojimi vsebinami omogoča svojim gledalcem najboljši pogled v raznolikost in kakovost vsebin, ki jih ponuja življenje v Ljubljani in okolici. S tem jim daje zaupanja vredno informacijsko platformo za odločanje, kar jim omogoča visoko kakovost življenja. Prebivalcem približuje kulturne, športne, izobraževalne dogodke ter institucije. Gospodarskim družbam v Ljubljani pomaga pri gradnji njihove prepoznavnosti in njihovih blagovnih znamk ter doseganju njihovih poslovnih ciljev.

Ljubljana TV

Gledam d.o.o.

Davčna številka: 13557602

Matična številka: 7166869000

Dapibus Vulputate

∼ #priljubljena∼

Kontaktirajte nas

Z veseljem vam pomagamo ali svetujemo.

 

Pošljite nam vprašanje ali povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali e-pošte: info@tvlj.si oz. nas pokličite na telefonsko številko: 041 777 040.

Ime in priimek*
Poštna št. in kraj
Elektronski naslov*
Telefon / GSM
Vaše sporočilo*

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi

Kje nas najdete?

∼ Zemljevid ∼