O nas

Vizija:

Ljubljana TV je vedno drugačna od drugih televizijskih programov v Sloveniji. Je živa, pristna, zabavna, izobraževalna, ljudem odprta in prijazna televizija. Je informativna in koristna za posel, življenje in zabavo, za domačine in tuje goste. Je televizija, ki je blizu svojim gledalcem in vedno odprtih vrat. Tudi zato je najbolj priljubljena.

Poslanstvo:

Ljubljana TV s svojimi vsebinami omogoča prebivalcem Ljubljane in osrednje Slovenije najboljši pogled v raznolikost in kakovost vsebin, ki jih ponuja zasebno življenje, posel ali turistični obisk mesta in okolice. Gledalcem daje zaupanja vredne informacije, kar jim omogoča kakovost odločanja. Prebivalcem približuje mestne kulturne, športne, izobraževalne institucije ter raznolike dogodke družabnega življenja. Gospodarskim družbam in podjetnikom pomaga pri gradnji prepoznavnosti in uveljavljanju njihovih blagovnih znamk ter doseganju poslovnih ciljev.

 

Uvrščeni v razvid medijev št. 2098 https://rmsn.ekultura.gov.si/mediji/public

 

Kontakt:

Odgovorna urednica: Mateja Berginc

Vabimo vas, da nam pišete in posredujete vaše predloge za vsebine, ki bi jih želeli spremljati preko naše televizije. Veseli bomo tudi vaših predlogov za izjemne, navdušujoče, nadarjene goste, ki sicer ostajajo skriti javnostim. Pišite nam na info@tvlj.si.

Če bi z nami želeli sodelovati poslovno in predstaviti vašo dejavnost, izdelek ali storitev, prosimo, pišite nam na trzenje@tvlj.si.

Če ste kolegi z drugega medija, prosimo, pišite nam na pr@tvlj.si.


Naslov: TV Ljubljana d.o.o., Kranjčeva 22, 1000 Ljubljana

Naslov studia: Ljubljana TV, BTC, Nakupovalna galerija Kristalna palača, Ameriška 8, 1000 Ljubljana